Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I juletid

 

i adventsljuset

sitter gammal symbolik

lagrat i minnet




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 628 gånger
Publicerad 2005-12-25 12:17



Bookmark and Share


  Propella
Jäklar. Du får verkligen till det!
2006-01-14

    Richard
Utan är det ingen advent.
Vi skulle inte gilla att vara utan det.
Sitter djupt.
God fortsättning.
Gott slut
Gott Nytt År.
Alltid gott.

:O)
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson