Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv mig


jag vill att du skriver mig hel igen
att du rimmar i mitt hår
fyller tomrummen
mellan mina revben
med vackra sonetter
smeker min rygg med blankvers
och kysser mig till tystnad
med en våt troké
jag längtar efter alexandrin
längs mina lår
och sextaktig fallande vers
runt mina bröst
jag vill att du fyller mina lungor
med anapest
ett du etsar dikter i mitt hjärta
blåser sagor i min själ
och att vild fri vers
binder vår sälta
till poesi




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 828 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-06 22:39



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Kommer aldrig, någonsin, att glömma den här! Nostalgi på hög nivå.
2021-07-03

  Deva
Härligt flyt och rytm. Dessutom har du ett tema som gör det spännande att läsa, upplösningen är ju pricken över i!
2013-08-22

  dubbelve
Genial rubrik och genial poesi! Väldigt bra.
2013-08-21

  Angela Bohlin VIP
Väldigt vacker!
2013-08-09

  TrollTörnTrappan VIP
...svämmar närapå över av skön språkfullhet ur tystnads tomma timglas...
2011-06-25

  Osvalds_Dotter VIP
Bock å tack =)
Denna gilla jag!

//Jenny
2011-05-06

    papillon
"It´s great to have you back in town"!!!
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP