Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku


japanska körsbär
flyger utanför fönstret

inuti en näbb




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 994 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-07 00:09



Bookmark and Share


  Deva
rolig bild, fin Haiku!
2013-08-26

  majola VIP
Härlig haiku, tycker jag.
2013-08-08

    ej medlem längre
snyggt
2013-07-28

  petter rost
Den här är allt väldigt fin, go, luftig och smakfull. Ett riktigt plötsligt fint snitt i en verklighet som utan dina ord hade varit svår att se. Dina tre rader är en hel film!
2013-04-11

  Ola Rydberg
Åh vilken härlig
bild du målar
2011-05-14

  Bodil Sandberg VIP
hihi ..och sjunger I can fly I can fly!!*görbra som alltid när du haikar B!!!KRAMEN
2011-05-09

  thyra
Underbar haiku. Kul påkommet!
2011-05-07

  Osvalds_Dotter VIP
Du är enastående på haiku dikter,
och roliga sådana oxå!
Jag och mina inre bilder såg
verkligen ett körsbär komma flygande...
innan jag läste vidare.... *S*
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP