Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ hjärtats röst, viska tro över allt

Hjärtats sång sprider budskapet genom hela kroppen.
Själens rum växer, fönstren öppnas mot världen.
Utan rädsla möter hjärtats sång ensliga stiga utan hopp.

Vissa fotspår djupt trampat, utan tanke, mål, drömmar.
Andra stannar den stund jag önskar.
Vissa fotspår minnen finns av glädjens stunder då
harmonins plats växer från ett frö.

Tankarnas växlingar upptar känslans mottagning.
Färgar mötens visioner då framtidens planer skissas.

Positiva tankar föder underbara ord.
Öppningen mot ljus, då tunnelns mörka hål
sprängs.
Själars karga, utplånade tankar utan mod, tro hopp
vrider osaliga minnen utan visioner.

Våga trotsa, låt harmonins toner visa vägen.
Acceptera aldrig undermåliga tankar mot ditt eget jag,
visa vilken styrka din hungriga känsla bär.
Flanera längs själens flod, öppna hjärtas väggar.
Le, klappa om dig själv, utan krav.
Våga älska den du är, se ditt eget värde framför
andras.
Då vidgas vyerna, utstrålningen sprider budskapet
utan hejd. Skapar tro runt de dina.

Viska du är viktigast, berika ditt liv.
Vattna dagligen ditt inre, låt själens spegel viska
kärlek.
Fyll ut gränsernas fantasi, utan hejd.
Kom ihåg det är dig själv du lever med
tills livet inte längre existerar.
Var snäll, ta ditt eget ansvar mot en bättre livssyn.

Lev här, lev nu, finn styrkans kraft utan rädsla,
vemod, bitterhet, hat.
Kasta negativa tankar utanför din kontroll. Önska enbart
gott, då växer harmonin inom dig.





Fri vers av Filosofen2
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-07 07:33



Bookmark and Share


  Anna*
Gillar särskilt den här delen:

"Vattna dagligen ditt inre, låt själens spegel viska
kärlek."

Underbart!
2011-05-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vacker, välskriven text.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2