Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan ropar ut kärlekens namn

Drömmar om kärlek, drömmar om lycka
öppnar vyer utan stopp.
Kyrkklockor ringa, par lovar evig
kärlek utan slut.
Nöd, lust, fägring stor lova stort hålla
tunt då tider hårdnar.

Sakta sanden rinna ut, timglasets tid
rasar då sorger blandas upp.
Skrattet klinga, solen bringa lust då
paradisets lustgård lockar under lek.

Tvivel, rädsla hot om ensamhet vädrar ut
klagorop utan svar.
Trasiga hjärtan, sluts då rädslan övermannar.
Kärleksrop når själarnas dunkla rum,
visar vägen ut ur misärens ensamhet.

Vinklippta fåglar häckar utan mål, vinklippta
hjärtan ropar ut sitt vrål, utan stopp, utan sans.
Ekot fångar ljudvågor, sänder de vidare
mot nästa mål.

Ljudet upptar örons list, viskar de hört
ropet ditt.
Hjärtan står ut i brand, viskar kärlek utan sans.
Lyckan kommer då hjärtan vidrör varann.




Fri vers av Filosofen2
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-07 17:10



Bookmark and Share


  aol
bra skaldat vännen
2011-05-10

  Anna*
Insiktsfullt skrivet! Det är rädsla som stänger hjärtan för varandra och därför är slutet så grymt bra!

"Lyckan kommer då hjärtan vidrör varann."
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2