Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland..




Vill II

Jag vill.

Jag vill inte.

Jag vill,

men ändå inte.

Det är jobbigt att vilja, 

om man inte får.

Ja, det är jobbigt,

att vilja göra, 

men inte kunna.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-16 09:43



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
fint lyfter du fram dessa
vill

vilja
2011-05-17

    ej medlem längre
Bra, något som de flesta känner igen sig i tror jag.
2011-05-16

    AA VIP
Bra text. Ja man kan nog vilja men inte kunna. Egna begränsningar ex dåligt självfötroende kan begränsa det viljan vill likväl som omgivning, var man befinner sig i samhällsstegen. Att vilja är relativt.
2011-05-16

  Zelogath
Mycket bra text om en vilja som inte riktigt går
Till nasse vill jag säga
Kanske vi inte tolkar det lika
Men i min värld
Så är jag ensam om en vilja
Som kräver
Två

Då är det omöjligt att få viljan att slå in
Hur mycket man än vill själv
Tyvärr
2011-05-16

  Let it go VIP
Gör vi inte alltid det vi vill?
Om du inte gör det du vill så vill du inte det tillräckligt.
Vill vi till vilket pris som helst så vill vi, annars så vill vi inte för att vi inte vill det som krävs för att få vår vilja igenom.
2011-05-16

    ej medlem längre
just do it
2011-05-16

  TT
...så grymt mycket jag känner igen tankegången i texten...så oerhört igenkännande och så enormt berörande just därför...bokmärker!!! :- )
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP