Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord


Leendet

Ett leende låg över hans drag
han tittade med ögon blå
jag förstod vad han tänkte på.
En kärlek som vår, känns varm
jag vill alltid stanna i hans famn.
Men det är inte alltid det
det ser ut att vara'
Det dolda får väl ingen se
En ledsen människa kan oxå le.




Fri vers av marie persson
Läst 286 gånger
Publicerad 2011-05-08 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson