Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord


Fågelsång

Att vakna på morgonen till fågelsång
finns det något bättre, glädjen fyller mitt bröst
jag är lycklig, lyckligare än på länge.
Jag fyller mitt hjärta med glädje
det ska alltid vara fullt, slut med bitterhet
när fåglarna flyger mot skyn, då känner jag glädje.
En gåva som jag måste vara rädd om, Livets gåva.




Fri vers av marie persson
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-08 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson