Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är gamla nu



Människor är gamla nu
lyssnar inåt efter enkla vägar
rynkande pannan blodig mot det växande larmet

Människor är gamla nu
De lösta gamla gåtorna
har lämnats längs vägkanten
Nu handlar allt
om att jag vet vad jag behöver
de sista korta stegen
hem till platsen
jag kallar min

Människor är gamla nu
vänder ansiktet ryggen
tillfreds med sitt ointresse

Människor är gamla nu

Nu handlar allt
om att inget som händer
någonsin mer
gör någon skillnad




Fri vers av Steffepeffe
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-08 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe