Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Döden är nära

du ligger, andas med öppen mun.

Du är tunn, så bräcklig

allt som hörs förutom dina andetag är porlandet i syremaskinen.

Jag säger att är där och stryker dig sakta över armen.




Tiden har gått och med den även ilskan

jag är inte arg längre, tårarna kommer.

Vet inte om du uppfattar att jag finns i din närhet,

jag säger farväl och lämnar dig med dina riktiga barn

för dina sista andetag.


För vår del är cirkeln sluten






Fri vers av SannaPanna
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-08 22:34



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
... sitter nästintill bragd till tårar. Säger någon något mer, så gråter jag. Den här sortens farväl. Jag låter tyst mina tårar falla...

kanske inte så konstruktivt, men mina känslor får tala i mitt ställe.
2011-05-12

  Lena Själsöga Keijser
bilden är fylld med så många skikt
själsfärger

cirkeln
är en vacker helandebild
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna