Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför... ett sånt obeskrivligt slöseri...


Isdrottningen...

Iskalla vindar kyler blödande upprivna sår
Sylvassa regndroppar, mot min nakna kropp
Min hud smeker asfalten, låter gruset riva upp fler
Tårar sköljs brutalt bort, raderas, osynliggörs...

Tors hammare haglar slag över min redan slagna själ
Jag brinner, uppslukas av nedslagens flammor
Men jag är bedövad, berövad min mänsklighet
Fysisk smärta berör mig ej längre...

Genom osläckbara flammor vandrar jag
Ögonen hårda, blicken iskall av inneboende kyla
Den jag en gång var, är i ett isblock begravd
Hon lever där inom, betraktande förödelsen DU skapat...

Sakta omvandlas människan, blir något osårbart
Hud av rutenium Platina, hjärta av granit
Där inom isblocket gråter jag, förstår inte varför
Varför har DU skapat en isdrottning, när allt jag gjorde var att älska...




Fri vers av Mystica
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 08:55



Bookmark and Share


  PPQ
det här är den första texte jag läser på poeter på evigheter och jag älskar den
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica