Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och jag fann honom


När två hjärtan blir till ett





Det finns alltid någons hjärta
som passar ihop med just mitt
precis som det finns ett annat
som är ämnat att passa ditt

ett hjärta som skuttar av glädje
över mötet med just mig
som sjunger vackert om kärlek
bland blåklint och ängstimotej

för alla oss finns det någon
men det gäller att träffa rätt
man lämnar nog många famnar
innan sökandet gör en mätt

men nånstans därute finns han
som har väntat att finna just mig
en man vars innersta väsen
tycker att jag är mer än okej

en man som ser innanför skalet
och som älskar allt det han ser
en man med ett inre som brinner
när mina ögon mot honom ler

när två hjärtan slår dubbelvolter
och det pirrar till kropp och själ
då är pusslet komplett för båda
då blir två hjärtan till en enda del










Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 847 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-05-09 10:36



Bookmark and Share


  Stjärnöga
när två själar brinner..

så underbart vacker
poesi..
2011-10-04

  Anita Brännström VIP
En dikt fint rimmad om kärlek. Lättläst och gillar den mycket.
2011-05-14

  Micael Axelsson
Här skaldas det så ljuvligt kring den tanke jag tänkt, och ännu hyser hopp om, att en dag få finna. Det är med en väldigt mysig ton du berättar texten.
2011-05-09

  Maria T
Så vackert skaldat om två hjärtan
som fann varandra
2011-05-09

    efterregnetkommersolen
Tack för din fina dikt=) gjorde mig glad, det finns hopp ändå;)
2011-05-09

  Peter Olausson VIP
du gör en så glad med dina dikter!
2011-05-09

  Linda CH VIP
Härlig upplyftande läsning! En tröst till alla som längtar.....
2011-05-09

  Anna*
Underbar läsning och det är verkligen sant som du skriver! Det finns någon för dig och det finns någon för mig och alla andra i världen ♥ Jag är så glad att du fann den som tillsammans med ditt hjärta blir ett enda helt! Kram
2011-05-09

  Lars Hedlin
Härlig läsning..kram
2011-05-09

  ULJO
Två hjärtan som gjorda för varandra. Härligt i vårvärmen.
2011-05-09

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert skaldat.
2011-05-09

    Max Poisé
Två själar samma tanke idag! Kul ( å du beklagar att jag varit så kass å titta in)

Dubbelkramar!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen