Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fas två


Näst sista anhalten

på förnedringen

och utnyttjandet

av mänsklig

förmåga

och kraft.

Ett dilemma

som förmörkar

tillvaron

för många

av dina

medmänniskor.
















Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-10 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans