Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte skrivit på länge. Uppslukad av livet...


Vill ta tillbaka mitt skrivande


Det är en vacker vårkväll
jag tänder lampan i biblioteket
ser min reflektion i fönstret
ljuset har en fin guldfärg

Sista solstrålen försvinner i horisonten
jag sätter mig i fåtöljen
och väntar
inväntar att känslan ska komma till mig
uppsluka mig

Jag ser ängar, blommor, berg
drömmar förflutna
drömmar levande
människor leende, gråtande
tvekande, älskande

Jag slår igen boken och bara sitter och känner
dagen är slut
mina poetiska ögon sluts
lovar mig själv
att imorgon ska jag skriva något fantastiskt










Fri vers av Gigi
Läst 570 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-05-10 09:34



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
väldigt fint!
2016-01-12

  M.A.J.R
Verkligen bra skriftat
Bra text
2011-05-14

  En strimma av guld
Att känna orden som flödar inom en,
att få orden att hitta fram genom pennan,
tankarna och filosofin,
det är ett tillstånd av känsla,
när den finns där så finns orden.

Har saknat dina ord.
2011-05-10

    AA VIP
Bra skriftat. Gillar ansatsen..
2011-05-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det är underbart att vara uppslukad av livet.
Och dessutom fick du till en underbar text.
2011-05-10

  Mystica
Du har gjort vad du lovat, för detta är jätte fint skrivet!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi