Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa hjärnan #2

Sotiga vingar kan inte flyga
i ett fall där
hoppet föll

Föll för dig

Dig är den jag älskar

Älskar din själ

Själ som är så sliten, men så vacker

Vacker är våran tid framöver

Framöver väntar okända städer

Städer ska bli våran resa utan slut

Slut, är tiden med blundande ögon

Ögon som utskenar ett lustfyllt skratt

Skratt från dig, är vacker i ännu oupfunna ord

Ord det är något vi alla behöver,
Behöver för att yttrycka våra känslor,
Känslor som är svåra att beskriva för dom som inte kan känna,
Känna det som finns där bakom masken,
Masken som är våran påhittade yta,
(Ytan som vi vill vara,)
Ytan som ljuger,
"Ljuger om sanningen"
som en vacker flicka en gång skrev.


Vad vill vi med ord vi inte kan skriva?

Lägg ifrån dig pennan, stäng av datorn, stäng av mobilen.

Gå ut och upptäck orden som vägrar skrivas!




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-10 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar