Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa huvudet #3

Toaletthörn











skabbigt, den där stanken
















men allt för väl känner den mig,



allt för väl känner NI
mig













mig!







SKRIK ÅT MIG





ROPA UT MIN IDIOTI















låt lögnerna sarga mig långsamt










jag gillar ju blod så vad spelar det för roll?



















jo jag stoppar det med bandage och hopp















för dig
















du hindrar mig






















men väggarna, golvet viskar















fräser
























fall






fall





fall





du vet att du vill,





du vet att du förtjänar,





så fall





fall





FALL




FALL!




Men har jag inte redan fallit för hårt?



















NEJ FALL HÅRDARE









DU VET ATT DU KAN















och det gör absolut inget om du råkar släpa med dig något vasst på vägen ner

























"vi ska skära upp din verklighet"


















ja





ja



ja








Jag faller

















men faller mjukt idag,
























för du fångar mig alltid omedvetet.




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-10 14:07



Bookmark and Share


  Trasiga Flickan
tomma ord kan inte beskriva, men dessa känner jag för!
det du skriver är berörande på djupet och sant så sant som vanligt!
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar