Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En personligen ” tung ” låt om att inte kunna tro längre, är för mig någon slags uppföljning på ” krisprinsessan ” och ” svarta ängel ”. En låt om tappat hopp och som tog lång tid att skriva. Vad tycks? E Wretling 25 December 2005


Ljusstjärna, din skugga är brevid mig


Mörkret tändes upp inatt igen
Din hand känns kall, vi släpar våra drömmar i snön
Ljusen i spåret och spänningen på håll
Dina andetag känns inte längre mot min hud
Släpper dina drömmar/ du stretar inte emot
Dom släcker ner livet för dom kämpande
Viskar jag har spelat ut livets roll
Ljusstjärna, din skugga är brevid mig

Ljusen på dansbanan släcks återigen ner
Poletten som du satsa för oss
Blodas och domen spelades bort till don juan
Strecket mellan musiken blev symbiansen balansen
Osynliga band mellan din och min själ
Jag skulle plocka ner stjärnorna åt dig
Om det bara gav mig en chans
Ljustjärna, din skugga är brevid mig

Vi står i trängseln, ingen finns där
Andetagen luktar blod, och
Själen stretar emot
Mina fingrar är så beroende av din hud
Jag vill bara känna dina andetag
Och lukten av din mun
Jag skulle plocka ner stjärnorna åt dig
Om det bara gav mig en chans
Ljustjärna, din skugga är brevid mig




Fri vers av Wretling
Läst 786 gånger
Publicerad 2005-12-25 23:01



Bookmark and Share


  invisibleangel_
så sorgligt så det tar på själen.
2005-12-26

  Anna Nilsson
fint dikt eller låt text
2005-12-26

  prinscess VIP
vad fin dikt
mycket bra skriven
du får högsta betyg av mig
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling