Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nästan vår och ett år


Vandring genom byn full af intryck och bedrövelse

Jag känner doften av regn,
känner det blöta runt min fot.
Ändå är aromen, synen av solsken där
och det luktar lite kanelbulle,
eller kanske en droppe vanilj.

Är jag konstig och inkompetent?
Kanske, kanske inte.
Jag uppskattar i alla fall våren.

Det är en blandning av allt,
både på in-och utsidan,
precis som jag. Precis som jag.

Är det strålande och intressant?
Inte vet jag. Inte vet jag.
Kanske, kanske inte.




Fri vers av Mess
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-10 17:55



Bookmark and Share


  coleve
mycket fint :)
2011-09-01

  walborg
Varsamt och fint - bäst att inte säga för mycket kanske... hålla framtiden öppen.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess