Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva låta (dö?)

Stegen, orden
fumlar med en
dragkedja

tusen gånger har jag bett
dig hjälpa mig med detta
min röst, ett avlägset surr
långt nerifrån och
jag minns


när jag lärde mig knyta mina egna skosnören

när du lärde dig att titta bort då mitt ansikte brast




Fri vers av Nikatta
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-10 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta