Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till du jesus förrädare när du nu får läsa.


dö låta (leva?)

Saxar trådar
snip snap

flätor


du

jag


på våra bara knän





Fri vers av Nikatta
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 22:48



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är något återhållet, raseri, desperation, bara antytt, en sublim fläkt men så inträngande
2011-05-11

  RosieLoveHeart
gör mig nyfiken ...vill ha mer
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta