Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya drömmar, nya mål

Idag bär det av mot arbetsförmedlingen.
Inskrivning på nytt, våga tro på mina styrkor
utan vemod.

Le, sätta mål, söka arbete för första gången
efter sjukdomens inträde.
Frågor uppkommer, rädsla inför framtiden
luckras upp.

Fann en ansökan jag vill ha.
Personlig assistent.
Matlagning, sport, annat fanns på agendan.
Söker det i tron om en framtid.




Fri vers av Filosofen2
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-11 09:57



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Yes.

Lycka till!
2011-05-11

  Quasimodo
Fint för det som kan bli nytt och annat, även om oron finns där vid sidan!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2