Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min käraste vän Shimmer


Vänskapens Ängel...

Som en skänk från ovan, entrade du mitt liv
Jag var ensam, trasig, tyngd av andras bördor
En träl i omtänksamhetens otacksamma bojor
Gav allt och lite till, fick ingenting tillbaka...

Du kom och med ditt vita skimmer, lös upp i mörkret
Tog min hand och visade mig äkthetens språk
Visade mig att det jag saknat, faktiskt fanns att finna
Målade in leenden i mina tavlor av sorgsenhet...

Din lyster smittar, ditt hjärtliga skratt än mer
Vår gemensamma förståelse, är undermedveten
Vi läser varandras tankar, vi är som öppna böcker för varandra
Du är den förste, som ger mig minst lika mycket som du får...

Din vänskap min Ängel, betyder allt för mig...




Fri vers av Mystica
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-11 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica