Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slappna av, låt mina händer massera över ryggen

Formar händerna över ryggen. Kroppen ligger bar på mage,
endast handduk döljer delar massagen inte nått än.
Varm olja följer händernas rörelse utan stopp.
Då ena handen byter område, hålls andra kvar.
Skönt med avslappningsmusik.




Fri vers av Filosofen2
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-11 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2