Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mannen är borta dansar hans kvinna på bordet.


Jag äter muffins till middag
och sover mitt över sängen.
Tar plats utan respekt!
Dricker kaffe sent,
sådär som jag inte får
om jag ska somna innan klockan två.

Jag diskar glasen som ska handdiskas
i maskinen
och struntar i vad som ska
komposteras hur.

När mannen är borta dansar hans kvinna på
bordet.

Han skulle bara veta att jag använder
hans rakhyvel.




Fri vers av Tina-sol VIP
Läst 897 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2011-05-11 18:10



Bookmark and Share


  aol
Så underbart skaldat.
2017-10-03

  Gin83
Charmig o lite komiskt målande
Gillade
2017-01-19

  Ellen N
Fantastisk och befriande text :'-)
2016-03-10

    ej medlem längre
Haha, underbart!:)
2016-03-09

    ej medlem längre
Underbart!
2016-03-09

  lodjuret/seglare VIP
Ja, de där benen föddes håriga. Fast har du provat att rycka bort dem en masse, tex genom att använda skärbrännare, också ett sådant där manligt verktyg som bara står och tar upp plats i verkstaden hemma.
2016-03-08

  Linda CH VIP
Wow! Den var kul och befriande!
2016-03-08

  Missi VIP
Mycket passande dikt på en dag som denna. Rolig och bra.
2016-03-08

  Anita Brännström VIP
Trotsigt, härligt och förbjudet ...väldigt roligt, då mycket annat är så dystert nu
2016-03-08

  Ronny Berk
väl unnat diktarjaget att dricka kaffe sent, skapar bilder, väl värda att se ...
2014-11-10

    Upplandspoeten
Underbart, visst är det frihet så säg.
2012-10-17

    ej medlem längre
Haha, det var ju ändå en ganska snäll dans på bordet! :)
Tack för den vardagsnära humorn i denna!
2011-06-06

  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2011-05-31

  kirsti ylinikka VIP
Haha, vad rolig liten vers!
2011-05-12

  Lars E Jönsson
fantastisk bra text, vilken dans blev det
2011-05-12

  Lindalou
Haha! Den var riktigt rolig och fyndig. Han skulle bara veta..
2011-05-12

  Peter Olausson VIP
du, den var underbar - glädje med fria kvinnor!
2011-05-12

  LassO
"om du var min" finns de en sång som heter men angående rakhyvel, "om du var min" skulle jag nog älska att du använde den, och...
2011-05-11

  ~alruna~
haha!
sitter och fnissar högt framför datorn
trodde jag var ensam i mitt dansande på bordet
bra skrivet!!
2011-05-11

  Zelogath
Så rebelliskt!
Men jag tycker dock att allt detta är en mänsklig rättighet
I ett förhållande ska det finnas såpass frihet
Att man ska få dansa på bordet rent bokstavligt också..
Bra dikt!
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP