Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Solens Triumfvagn från Trundholm, DAN ca 1500BC http://www.archeurope.com/index.php?page=trundholm-sun-chariot




Aforism: Dagens Dubbel [med Häst och Solvagn]

~¤~

Det är övermedicineringen som gör folk omänskliga 
och hälsokosten som gör människan till människa 

Det mest spännande som finns är arkeologiska upptäckters 
fynd som med en tidsmaskin
det minst spännande arketypiska ärke-ologiska slutsatsers
rymd som inte begriper det

LPWJ 11/05/11

 

Haiku & Aforismer 2011




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 880 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-11 21:34



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
härligt klokt!
2011-05-12

  Ninananonia VIP
:) Hi,hi! Så bra! :)
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP