Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igel=någon som sticker. -kott= kottr = katt Brehm: När på den första varma aftonen, som den unga leende våren bringar...en liten klotrund sälle med ett par klara, vänliga ögon, börjar sin vandring med trippande steg...


Ur vinterdvalan

Vårens lockelser
Söderledens nattvärma
en död igelkott




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-12 09:06

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag tror att jag promenerade på, eller längs..., söderleden härförleden, när jag skulle lyssna på lockelsen Kott Stevens... Det var hursomhelst en riktigt omänsklig miljö där, betongbroar, damm - skräp - oväsen...
-oigelkottig!
2011-05-15

  ULJO
Ja de söta igelkottarna lever farligt när de passerar våra vägar. Fint skriftat.
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP