Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandstrands-romantik




Stilla sommarbris

i ljusa sommarkvällen -

nyss älskade vi

i de ljumma vattenvågorna


men den

allra bästa stunden

är efteråt

när vi ligger på stranden

då när du kysser min kropp

fri från vattenpärlor

och med glimten i ögat

mjukt viskar


"och sommaren som

precis bara har


börjat..."













Fri vers av Junitvillingen
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-12 10:45



Bookmark and Share


  Anna*
*ler*
Så härligt!
Mjukt, varmt och gott!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
2011-05-12

  Micael Axelsson
Hela ansiktet ler, klätt i mild rodnad, då jag sakta lämnar den vackert heta sommarstunden. Kärlek o sprudlande energi...
2011-05-12

  Osvalds_Dotter VIP
åhhh denna gillade jag,
den .... ja den ...
ja.... åhhh tappar ord.
Blev mållös av dess
vackerhet!

Kramen
2011-05-12

  ULJO
Inger hopp om en underbar sommar, dina vackra ord.
2011-05-12

  walborg
Så fint min vän!
2011-05-12

  aol
underbart
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen