Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Mina tårar sköljs bort utav livsglädje,
ett läkande sprungit ur längtan,

en längtan av att nå salighet




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-12 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian