Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden


Ni har klockorna /
vi har tiden




Fri vers av Prometeus
Läst 352 gånger
Publicerad 2011-05-12 17:42



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Härligt! Få ord, talande innehåll.
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus