Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm


Stockholm
sanden står som hus
kring vattnen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2011-05-12 18:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag väljer att under läsandet av dina texter, i fortsättningen inta en kontemplerbar portabel tystnad
2011-05-13

    ej medlem längre
Sandstensfasader - eller är det kanske bara färgen...
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP