Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när natten klyvs i två delar

 

 

när natten klyvs i två delar

då vet jag ej

 

om

 

jag vill vara med

kanske skyler jag då mina ögon

i händer

darrande

 

då viskar natten till mig

 

se källan i

din

handskål

 

 

ur mina fingrar växa grenar

 

linjer

strömmar

ett

silverne blad

 

 

när natten klyvs i två delar

 

andas

 

stjärnfågels

 

 

kristallsånger

 

 

i fågelns bröst

andas jag

ut

min blommande själssång

 

 

när natten klyvas i två delar

 

skall du se

 

ökenpassions

blomma

 

 

ur släckta

sandens

jordbörd

 

hon är smyckad

i oasens

öga

 

jag kupar nu

händer

runt

 

 

blad

 

sluter

min

 

vila

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 409 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-05-12 20:05



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En fantastisk text bra skrivet =)
2011-05-14

  micke ahlborg
Du förmedlar vackra bilder och det är sant, i stunder av negativa känslor kan man- som du så klokt visar - hitta det vackra och betydelsefulla och finna ro. Må nattens mörker omhulda dig med kärlek!
2011-05-13

  Carola Zettergren
När natten klyvs- jo, den gör ju det- varje natt. Så fantastiskt att kunna fånga det såhär!
2011-05-13

  Ninananonia VIP
Vacker är natten :)
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser