Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min del, din del

vet om att det jag gör egentligen är fel,
men vågar inte släppa taget om min egen del

Jag vill ju bestämma, när trycket är hårt
Jag sliter och kämpar, men det är ju så svårt

Tänker och tänker men får inga svar
om det här fortsätter, då är det slut på mina dar

mental besatt en del av mitt nu
klara tankar, nej dom delar mig mitt itu

Knäpp mina händer, kom till tro
min högre makt, ge mig sinnesro




Fri vers av Kåda
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-12 20:54



Bookmark and Share


  T. André B.
Fyndiga rim, fastnar som lim. :)
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Kåda