Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"hon" kan så klart också vara en "han"...


Vid din sida




En sann vän
är någon
som går bredvid dig
när alla andra
tar en annan väg

hon kramar din hand
när andra
släpper greppet

en vän är den
som väljer att se
att det bakom leéndet
även finns tårar

hon delar ditt skratt
när livet
är snällt mot dig

men framför allt

hon tycker om dig
för den du är

och aldrig, aldrig

viker hon från


din sida










Fri vers av Junitvillingen
Läst 340 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-12 22:24



Bookmark and Share


  Filosofen2
Några såna har jag. Mina väninnor bor lite här och där, men de finns där alltid vid min sida och jag för dem...

Önskar Gud kunde skänka alla en kär vän...
2011-05-25

  Roula O
alla borde ha en sann vän som finns där för en..
2011-05-15

  Järnkatten
Med ömhet och värme berättar du om en av de finaste av relationer, kanske den finaste...applåder!
2011-05-13

  ULJO
En sann vän är sådan och en sådan ska man vårda med kärlek
2011-05-13

  Yrre VIP
Precis så!!
2011-05-13

  Peter Olausson VIP
en text som en bonad på väggen, en sådan man kan behöva återvända till ibland. Den vill jag bokmärka! - Peter
2011-05-13

  Ninananonia VIP
:) Så fin! :)
2011-05-13

  Osvalds_Dotter VIP
.. . och bär dig, när du behöver...
kram Jenny
2011-05-12

    ej medlem längre
Sant ! Mycket bra !
2011-05-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En sådan vän vill jag vara. Tack för förebilden.
(Och jag är rädd att jag just nu är nästan lika knubbig som personerna på bilden...)
2011-05-12

    AA VIP
Du ska vara glad att ha en sådan vän. Mycket fint skrivet.
2011-05-12

    AA VIP
Du ska vara glad att ha en sådan vän. Mycket fint skrivet.
2011-05-12

  Anna*
Det är en rik välsignelse att ha en sådan vän vid sin sida! Varm kram ♥
2011-05-12

  Micael Axelsson
En sådan vill man ha vid sin sida genom livet!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen