Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har tidigare på Poeter.se skrivit om min brors mycket svåra sjukdom...


Kanske sommaren blir ett solsken ändå?




Det har vänt

han mår bättre -

min underbara

och ende bror


morgondagen vet vi

ingenting om

men - gör någon det?


vi ler av tacksamhet

mot vårdpersonalen

med läkarspecialisterna

i spetsen


dagen idag

är så värdefull

jag vill krama dig och dig

och dig

ser ni inte min bubbelglädje?

min brors sällsynta sjukdom

är på tillbakagång!


ingen vet om det är beständigt

men livet!

ja, livet har återvänt -

med viss tillförsikt

känner jag

att sommaren kanske

blir ett solsken


ändå...












Fri vers av Junitvillingen
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-13 12:52



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Kärlek och värme lyser upp raderna
du skriftat.
Bakom molnen lyser solen -
och jag hoppas solen finner en lucka
att STRÅLA en lång vacker sommar.
Knäpper händerna sänder en önskan
om ........
......... att din bror får god hjälp, vård
... och att han får LEVA livet-
Varma kramar Jenny
2011-05-13

  Eva Helene VIP
Hoppfullt och hjärtevärmande!
2011-05-13

  Line W
Så härligt! All kärlek till er!!!
2011-05-13

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Håller tummarna och ber.
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen