Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du måste vara tyst för att jag ska höra.

 

 

i svarta bokstävers ljus finner jag det nödvändiga. stillheten. tystnadens skränande. och jag orkar kanske leva igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 563 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-06-01 19:49



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Hög igenkänningsfaktor! Vackert...
2011-07-17

  Tobisgrissla
Hur fint som helst.
2011-07-03

    ej medlem längre
Jätte fint!
2011-06-13

    ej medlem längre
så otroligt fint och bra skrivet.
2011-06-07

  Lena Själsöga Keijser
så igenkännande
2011-06-01

  walborg
Paradoxernas mästarinna Du. Gripande fint.
2011-06-01

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tycker om.
2011-06-01

    Ken Cassel
Själv så fattade jag ingenting, min vän, gentemot förra kommenteraren
:)
Sorry!

Mvh

Ken
2011-06-01

  mickech
Få rader men de rymmer så mycket. Bra!
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött