Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuering

Händer, jag vill
inte
vill inte släppa dem

(det ville du inte heller en gång, hur mycket du än ljuger nu)

De kommer för evigt finnas kvar
sedan du tatuerade in dem utan bedövning och
utan bläck




Fri vers av Nikatta
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 20:25



Bookmark and Share


  cilax VIP
kroppsminnen, (be)rörande
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta