Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet - Lugn och Ro


Lugnet kom och omslöt oss
Alla kom till ro sent på julaftons kväll
Lugnet är här hos oss nu
Vi har fått efterlängtad stillhet och ro
Stillhet och ro i vårt snöiga, inbäddade hus
Lugnet finns och känns i hela huset
Låt det stanna så länge som möjligt




Övriga genrer av Therés
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-12-26 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!