Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen

Vi är barnen
på våra bara knän
tror vi redan på en bättre värld
för alla
andra
(så länge jag står med mina blodiga fötter på den här jorden)
kämpar vi




Fri vers av Nikatta
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 21:05



Bookmark and Share


  det där som känns
det gör så ont att läsa dina texter
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta