Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oklar

huvudet bultar som en
atombomb på väg att sprängas
i skenet av gatlyktorna
en försommarnatt
i mitten på maj
(och allt handlar om dig)

ljummen luft värmer
trots att det är kallt inuti
när tänker du på mig?
(tänker du på mig?)

frestelsen att springa nerför
alla trappor och slänga mig över
stålhästen och susa i vindens
hastighet ända bort till dig och
den trygga omfamningen med
doften av dig som ligger kvar
i smyg på min huvudkudde trots
att du inte längre är kvar fysiskt
(det påminner om dig.)




Fri vers av nova lee
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 22:36



Bookmark and Share


  Elin Mari Helen Fredriksson
Fint skrivet. Jag gillar det!
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

nova lee
nova lee