Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vänskap


Jenny




Med din lyskraft

har du öppnat

den innersta dörren

till mitt hjärtas djup


och något

säger mig

att du har kommit

för att


stanna










Fri vers av Junitvillingen
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-14 13:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande vänskapspoesi! :)
2011-05-15

    svarta ängeln
Enkel..men otroligt vacker.

Fastnade för;

"att du har kommit

för att


stanna"

Underbart.
2011-05-14

    Ken Cassel
Den var bra i all sin enkelhet, min lilla ängel!
:)
Hi Hi
Ja, jag tyckte om den!

Kramar!
2011-05-14

  Osvalds_Dotter VIP
Sådan vänskap torkar tårar
på himmelska avstånd -
skickar glädje genom
vinden -
Vänskap ÄR Underbar,
när den öppnar
dörrarna...... ;-)
2011-05-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Man bara känner att det var meningen.

När man börjar hitta sig själv
Så hittar man resten av livet också
2011-05-14

    Den som skriver
superfint skrivet! levande och målande
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen