Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Kom Post

 

 

Det kom post

som multnade

till ord

till taggiga

kaktusord

till violetta och rosa

orkidéord

till vårlika ömma

blåsippeord

ja,

till

liljekonvaljord




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-14 15:02



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ett härligt kretslopp...
2011-06-12

  Anna*
Snyggt och härligt att det förutom kaktusen var både skönhet och väldoft i orden! =0)
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström