Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering om tid

Dagarna flödar som avloppsvatten,
stilla, fermenterat vatten
fast i en sprucken, överanvänd toalett
i ett ödsligt, övergivet skal till ett hus
med fyra ruttna väggar och inget mer,
mitt ute i en skövlad skog
någonstans där tiden själv för länge sedan
spelat ut sin roll.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 180 gånger
Publicerad 2011-05-14 18:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
eftersom tid är en räkning människorna skickat till sig själva men som de inte har lust att betala... ja, jag tappade tråden här, men en tankeväckande text är det som du har plitat ned här
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen