Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haha! Jag kunde har fortsatte nästan hur länge som helst




Nu ska vi rimma ...

 Dags att börja simma

Någonting det glimmar

Alla börjar stimma

När vi ser en strimma

Av en liten dimma

 

 

Alla börjar gnälla

När vi hör det smälla

Ligger i en källa

När det börjar välla

Alla kommer svälla

 

 

Alla börjar skrika

Vi måste hinna fika

Ingen får oss svika

Alla vill bli rika

Nu ska jag kika

 

 

Jag ska bara njuta

Nu ska defå en spruta

Då de börjar tjuta

Alla börjar muta

Med att stå och pluta

Jag kunde skjuta 

Ingen vågar luta

Jag måste sluta




Bunden vers (Rim) av Black Bird
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-16 18:09



Bookmark and Share


  Julio VIP
oh gillade denna, snyggt!^
2011-05-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl där:)
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird