Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bur

 

Tonen är trängd

Den är för
Den är emot











Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2016-08-30 13:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt!
2016-09-24

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Som körsångare vet jag hur svårt det är att
sjunga rent,även på livets stig. TBG.
2016-09-01

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Blir lite glatt förvirrad när jag ser tre olika sätt jag kan tolka dikten (och att bli lite förvirrad kan man må bra av ;-)
2016-08-31

  Yrre VIP
Tänkvärd denna!
2016-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Men förr eller senare måste man välja sida.
Och den som inte är för är emot.
2016-08-30

  Zandor
bestäm dig människa...
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP