Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sista

som små varma vindar

dina andetag vid min hals

som små varma vindar

snart andas du inte alls




Fri vers av Kåda
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-15 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kåda