Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 53


Kvidande Kvitter




Fåglarna sjunger fortfarande.
Till och med för Johnny.
Fast för sista gången, på väldigt länge nu.
Kanske är det det som får kroppen
att brista, och gör det omöjligt för honom
att stänga den där ytterdörren utan att
låta tårarna falla.

Sara kan också höra fågelsången.
Och inte hjälper den heller henne.
Kvitter får det att kvida i själen precis som
den natten då klockan slog 05.34.


På så vis kan man säga
att dom hör ihop.
För hur många är det, egentligen
som fördärvas av fågelsång?
Och som aldrig slipper undan sorgen
om dom inte också slipper undan livet?






Fri vers av Andie
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 11:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
melankolisk, lugnförande, o behaglig. Skönläst.
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie