Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens andetag

Nattens livliga och friska mörka andetag

Fyller kroppen och själen med styrka

Månen lyser likt ett vakande öga

Drakens egna själ

Draken så stor och kraftfull

 

So powerful that you even can hear the dragon's breath

 

Lugna vindar som kommer från dess stora vingar

Skuggorna från dess massiva kropp

speglas mot markens mörka yta

 

Natten gör oss starka

Natten skapar lugnet

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Black Bird
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-18 19:22



Bookmark and Share


  A-asuka
älskar hur du målar upp dina texter, fick en underbar bild i huvudet av denna! riktigt bra och cool!
2011-10-18

  mare VIP
Gillar sista raden, du beskriver natten på ett annorlunda, coolt sätt ;)
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird