Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duva

varför hyser vi agg
mot duvan som målar
våra statyer vita

skiten skapar ju
både jobb och debatt




Fri vers av frankeee
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-16 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee