Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*FACEBOOK*

vi skriver kommentarer och känslor citeras
vår verklighet fördubblas, vår verkliga existens förnedras

vi lägger ut bilder som av jaget sorterats
självkänslan bli klappad när bilden kommenterats

det addas gamla vänner som moraliskt raderats
allt för att status och egot ska övertrasseras

hycklare finns där och stoltheten reduceras
de vill också smaka och känna att de accepteras

det skapas grupperingar och vi specificeras
vi visar var vi står och samvetet inventerats

vi tampas och konkurrerar , "lycka" presenteras
syftet med texten kommer aldrig poängteras




Fri vers av frankeee
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-16 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee