Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peripetin


Det är alldeles stilla vid peripetin
solsken
någon tar ett djupt andetag och
sedan vänder det
Människor stannar upp
vänder sig om mot vampyrerna
försöker komma ikapp dem
försöker komma tätt intill den kallsvettiga huden
och skänka bort sina liv
tvinga på dem livet




Fri vers av Prometeus
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-16 21:28



Bookmark and Share


  cilax VIP
sirlig vardagsskräck
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Prometeus
Prometeus